Hoppa till innehåll
← Sva pitanja

My Eyes Only

Kako da premjestim sadržaj iz My Eyes Only?

U Snapchat aplikaciji: otvori My Eyes Only svojim kodom, označi šta želiš uključiti i premjesti to u svoje obične Memories, prije nego zatražiš izvoz.

To se radi u Snapchat aplikaciji, a ne kod nas, i to je jedini dio procesa oko kojeg ne možemo ništa umjesto tebe. Otvoriš My Eyes Only svojim kodom, označiš snapove koje želiš u arhivi i premjestiš ih u svoje obične Memories. Riječ je o običnom premještanju unutar aplikacije i ne traje dugo kada znaš šta tražiš.

Redoslijed je bitan: prvo premjesti, pa onda zatraži izvoz. Snapchat pakuje ono što postoji u trenutku kada zahtjev bude poslan. Premještanje kasnije ne pomaže izvozu koji je već naručen, i moraćeš čekati novi. Ako si zahtjev već poslao, ništa nije izgubljeno, samo ćeš ponovo čekati u redu.

Ako si zaboravio kod za My Eyes Only, treba ti Snapchat podrška, a ne mi. Nemamo pristup tvom računu i s tim dijelom ne možemo pomoći, a ne može ni bilo koji drugi servis koji tvrdi suprotno. Ni mi ni bilo ko drugi taj kod ne možemo zaobići.

Razmisli šta premještaš. Ono što napusti My Eyes Only u aplikaciji više nije zaštićeno kodom i završava u arhivi koju preuzimaš, dakle kao obične datoteke na tvom uređaju, i u tvojoj galeriji ako ih tamo uvezeš. Ako želiš zadržati zaštitu, sadržaj možeš ostaviti gdje jeste i prihvatiti da neće biti uključen. Vrijedi razmisliti i o tome ko sve ima pristup uređaju na koji arhivu preuzimaš.

Ako želiš i zadržati ga i sačuvati privatnost: izvuci ga, pokreni izvoz, pa te datoteke stavi u folder zaključan lozinkom ili na šifrovan disk umjesto u običnu galeriju. Tako i dalje imaš uspomenu, a ona ne stoji svima na oku. Tako i sigurnosna kopija ostaje kod tebe, a ne u oblaku.

Sačuvaj moje Memories

Povezana pitanja