Hoppa till innehåll
← Az összes kérdés

A szolgáltatásról

Szükségetek van a Snapchat jelszavamra?

Nem, soha. Nem lépünk be a fiókodba. Kizárólag azzal az exportfájllal dolgozunk, amit te kértél le és töltöttél le.

Nem. Soha nem kérjük a Snapchat jelszavadat, és soha nem lépünk be a fiókodba. Nincs is hozzá mező sehol a szolgáltatásban, mert nem lenne mit kezdenünk vele.

Az egész szolgáltatás arra az exportfájlra épül, amit a Snapchattól lekérsz és magad töltesz le, és semmi másra. Csak azt a fájlt kapjuk meg, amit átadsz. A munkához nem kell hozzáférés a fiókhoz, mert minden, amivel dolgozunk, már benne van a fájlban.

Ez egyben ok arra is, hogy óvatos legyél azokkal a szolgáltatásokkal, amik a Snapchat belépési adataidat kérik, hogy "elhozzák neked az emlékeidet". Ez műszakilag nem szükséges, sérti a Snapchat felhasználási feltételeit, és teljes hozzáférést ad valaki másnak a fiókodhoz: a chatjeidhez, a barátaidhoz, a Snap Maphez. Ha valaha odaadtad a jelszavadat egy ilyen szolgáltatásnak, változtasd meg.

Azt sem látjuk a Snapchat fiókodban, amit te magad nem tettél bele a szolgáltatásunkba. Ha úgy döntesz, hogy csak az export egy részét töltöd fel, akkor csak az a rész van meg nekünk. Nem látjuk a chatjeidet, a barátlistádat, sem semmit, amit az appban hagytál, és ezen a mi oldalunkon semmilyen beállítás nem változtatna.

A nálunk létrehozott fiók teljesen külön van a Snapchattól. Csak arra szolgál, hogy a vásárlásod hozzád kapcsolódjon, és hogy elhozhasd a kész archívumodat, és tökéletesen működik olyan e-mail címmel is, amit soha nem adtál meg a Snapchatnak.

A Memories fájljaim mentése

Kapcsolódó kérdések