Hoppa till innehåll
← Wszystkie pytania

My Eyes Only

Jak przenieść treści z My Eyes Only?

W aplikacji Snapchat: otwórz My Eyes Only swoim kodem, zaznacz to, co ma się znaleźć w eksporcie, i przenieś to do zwykłych Memories, zanim poprosisz o eksport.

Robi się to w aplikacji Snapchat, nie u nas, i jest to jedyna część procesu, w której nie możemy nic zrobić za ciebie. Otwierasz My Eyes Only swoim kodem, zaznaczasz snapy, które chcesz mieć w archiwum, i przenosisz je do zwykłych Memories.

Kolejność ma znaczenie: najpierw przenieś, potem poproś o eksport. Snapchat pakuje to, co istnieje w chwili wysłania prośby. Przenoszenie czegokolwiek później nie pomoże eksportowi, który już został zamówiony, i trzeba będzie poczekać na nowy.

Jeśli zapomniałeś kodu do My Eyes Only, potrzebujesz wsparcia Snapchata, a nie naszego. Nie mamy dostępu do twojego konta i w tej części nie pomożemy, tak samo jak żadna inna usługa, która twierdzi, że potrafi.

Przemyśl, co przenosisz. Co opuści My Eyes Only, nie jest już w aplikacji chronione kodem i ląduje w archiwum, które pobierasz, czyli w zwykłych plikach u ciebie, a jeśli je tam zaimportujesz, także w twojej bibliotece zdjęć. Jeśli chcesz zachować ochronę, możesz zostawić treści tam, gdzie są, i pogodzić się z tym, że ich nie będzie.

Jeśli chcesz i zachować, i utrzymać prywatność: przenieś je, przepuść eksport, a potem te pliki włóż do folderu chronionego hasłem albo na zaszyfrowany dysk, zamiast do zwykłej biblioteki zdjęć. Wtedy wspomnienie nadal masz, ale nie leży na widoku.

Uratuj moje Memories

Powiązane pytania