Hoppa till innehåll
← Sva pitanja

My Eyes Only

Kako da izmestim sadržaj iz My Eyes Only?

U Snapchat aplikaciji: otvori My Eyes Only svojim kodom, izaberi šta želiš da bude uključeno i premesti to u svoje obične Memories, pre nego što zatražiš izvoz.

To se radi u Snapchat aplikaciji, ne kod nas, i to je jedini deo procesa oko kog ne možemo ništa umesto tebe. Otvoriš My Eyes Only svojim kodom, izabereš snapove koje želiš u arhivi i premestiš ih u svoje obične Memories. Premeštanje ide u nekoliko dodira i traje koliko i biranje slika.

Redosled je važan: prvo premesti, pa tek onda zatraži izvoz. Snapchat pakuje ono što postoji u trenutku kada je zahtev poslat. Premeštanje kasnije ne pomaže izvozu koji je već naručen, i moraćeš da čekaš nov. Zato prvo proveri da si sve izmestio, pa tek onda pošalji zahtev.

Ako si zaboravio kod za My Eyes Only, treba ti Snapchat podrška, a ne mi. Nemamo pristup tvom nalogu i sa tim delom ne možemo da pomognemo, a ne može ni bilo koja druga usluga koja tvrdi suprotno.

Razmisli šta premeštaš. Ono što napusti My Eyes Only više nije zaključano kodom u aplikaciji i završava u arhivi koju preuzimaš, dakle kao obični fajlovi na tvom računaru, i u tvojoj galeriji ako ih tamo uvezeš. Ako želiš da zadržiš zaštitu, možeš da ostaviš sadržaj gde jeste i prihvatiš da neće biti uključen. Ono što ostane unutra prosto neće biti u arhivi.

Ako želiš i da ga zadržiš i da ostane privatan: izmesti ga, pusti izvoz, pa te fajlove stavi u fasciklu zaključanu lozinkom ili na šifrovan disk, umesto u običnu galeriju. Tako i dalje imaš uspomenu, a ona ne stoji svima na oku. Zaštita onda ostaje na tebi, a ne na aplikaciji.

Sačuvaj moje Memories

Povezana pitanja